Massive X [en-us]

Answered

Comments

6 comments

  • Avatar
    Jeremy @ NI

    Hello Nick,

    And sorry for such a late answer, we faced a lot of requests lately. In what DAW are you loading Massive X ? Have you tried to open it in Komplete Kontrol in standalone ? Have you tried reinstalling Massive X's factory library ?

    For the LFO you should only have to click on the LFO page here :

    The manuals are now online : MASSIVE X MANUALS

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Catalano

    I sent an email as well. I have un-installed and reinstalled MassiveX and the Library but no success. It is still blank. What else can I do to fix this?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jeremy @ NI

    Hey Nick,

    Here is what you can try :

    Delete this file :

    Macintosh HD > Library > Preferences > com.native-instruments.Massive X Factory Library.plist

    Reinstall the factory library from Native access.

    Then delete this file :

    Macintosh HD > Users > Your user name > Library > Preferences > com.native-instruments.Massive X.plist

    Note: the User Library folder is hidden. To access it, click on Go in the menu bar and press down the Alt key. You'll now find the Library entry in the menu:

    Did that fix it ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Catalano

    No. Still the same outcome. No library.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Catalano

    Still no resolution on this. Is there anything else that can be done? It is frustrating that this is still not working. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Jeremy @ NI

    Hey Nick, sorry about the late reply. We contacted you by email a few weeks ago, sent you our support tool and didn't receive the resulting file. I just sent it out again, please check your inbox. If the file is too large for the email, please use dropbox or google drive and send us a link to it. 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.